Teruskan membaca jika anda mahukan KEUNTUNGAN berlipat kali ganda dengan "SAHAM IPO" ini.


Johor, Malaysia, 

RE: BUAT DUIT DENGAN SAHAM IPO - Rahsia Buat Duit Dalam Masa Yang Singkat Dengan Saham IPO "KINI TERBONGKAR"



Sebelum saya melangkah lebih jauh lagi saya perkenalkan dulu siapa saya..

Nama sebenar Nor Halim Tukiman, juga di kenali dengan panggilan Dn Halim, mula melabur di pasaran saham Bursa Malaysia sejak tahun 2006, usia pelaburan saya nampak masih muda, tapi pengalaman seseorang bukan ditentukan pada usianya tapi dari mana ia mendapatkan pengalamanya. Berpengalaman menguruskan pelbagai saham IPO sejak tahun 2010 dengan nilai saham IPO mencecah jutaan ringgit sehinggalah sekarang! Saya juga adalah seorang pelabur yang bergiat aktif dan pernah berkhidmat di OSK Investment Bank Berhad, kini menjadi wakil niaga sah dalam pasaran saham yang berkhidmat sebagai Remisier di RHB Investment Bank Berhad. Saya akan kongsikan pengalaman saya selama ini dalam menguruskan permohonan saham IPO kepada anda.




Tahukah anda kebanyakan orang yang menceburi bidang pelaburan saham bermula dengan saham IPO?

Tahukan anda bahawa saham IPO boleh menjana keuntungan yang singkat berbanding saham sedia ada yang berada di pasaran?



Sebelum saya pergi lebih jauh, fahamkan dahulu apa itu Saham?

Secara asasnya saham adalah perniagaan atau bahasa lainya pegangan hak milik sesuatu syarikat dalam kuantiti. Jika anda beli walaupun 100 unit kuantiti saham, anda di kira sebagai pemilik syarikat saham yang di beli.








Tahukah anda bahawa orang terkaya di dunia kekayaan mereka di nilaikan dalam bentuk pegangan saham?






YA! Memang BOLEH!

Saya akan tunjukkan caranya



Mulakan langkah pertama melalui saham IPO ini!


Terdapat 2 cara dalam membeli saham iaitu membeli terus di pasaran saham Open Market atau membeli saham IPO. Sebelum sesuatu saham itu di senaraikan dalam pasaran saham Bursa Malaysia (dulu dikenali sebagai BSKL), anda boleh membuat permohonan untuk mendapatkan saham ini yang di panggil saham IPO.

Pelbagai kaedah untuk mendapatkan saham IPO ini, antaranya permohonan saham IPO melalui Kementerian Perdagangan Saham Antarabagsa dan Industri atau lebih di kenali sebagai MITI singkatan dari perkataaan "Ministry of International Trade and Industry"





PETRONAS CHEMICAL GROUP BERHAD


GAS MALAYSIA BERHAD


UMW OIL & GAS CORPORATION BERHAD




















ADAKAH PERLUKAN MODAL YANG BESAR MEMBELI SAHAM IPO INI?

JAWAPANNYA TIDAK!


Kenapa saya kata TIDAK?

Lihat pengiraan contoh pembelian saham IPO ini.

Anda boleh membeli saham IPO dalam kuantiti 1,000 unit (standard minimum yang biasa di gunakan untuk pembelian saham di pasaran saham)

Contoh pengiraan:
Harga tawaran untuk saham GAS MALAYSIA BERHAD RM2.20 seunit X 1,000 unit = RM2,200 sahaja modal yang di keluarkan.

Jika harga tawaran bawah RM1

Contonya pengiraan:
Harga tawaran SCH GROUP BERHAD RM0.23 seunit X 1,000 unit = RM230 SAHAJA!



Pernahkah anda ke Maybank ATM mesin semasa pengeluaran duit TERNAMPAK
TULISAN TERTERA seperti ini pada belakang resit atm anda?



Mesti anda tertanya-tanya apakah benda itu?

Itu adalah untuk permohonan saham IPO!

Persoalanya macam mana nak mohon saham melalui ATM?

Bagaimana caranya?

Apa langkah-langkah yang perlu dibuat untuk memohon?


Semuanya akan terjawab dalam Ebook ini!


Adakah cara lebih mudah memohon saham IPO ini selain di ATM mesin?

Ya Ada!

Anda juga boleh memohon saham IPO ini melalui perkhidmatan online banking seperti Maybank2u, Cimbclicks, Rhb dan lain-lain.




Bagaimana caranya untuk permohonan saham melalui online banking ini?

Teknik dan cara untuk memohon semuanya akan di tunjukan dalam Ebook ini!




MODAL hanya RM230 sahaja untuk memohon saham IPO Sch Group Bhd ini! tidak perlukan beribu ringgit untuk memohonya!













Berapa peratus KEUNTUNGAN saham IPO ini?

Sila lihat BUKTI di bawah ini















Matrix Concepts Berhad











SIAPA YANG PERLU MEMILIKI EBOOK HEBAT INI?
  • Anda yang pertama kali ingin menceburi bidang pelaburan saham
  • Anda yang pertama kali yang ingin tahu apa itu saham IPO
  • Untuk mereka yang tiada masa untuk ke kelas belajar saham IPO
  • Ingin belajar pelbagai kaedah permohonan saham IPO
  • Ingin tahu langkah demi langkah permohonan saham IPO ini
  • Nak tahu TIPS untuk BERJAYA memohon saham IPO
















Saya cemburu dengan mereka yang sudah mengikuti panduan ebook IPO ini. Kalaulah saya ada panduan dan 10 case study ini sepuluh tahun lepas pasti saya boleh bersara lebih awal dari yang dirancang. Tapi apa kan daya nasi sudah menjadi bubur, masa tersebut tidak akan kembali. Kepada mereka yang masih berada di pagar meninjau sana sini, simpanlah sedikit wang untuk melabur dahulu dalam panduan ebook IPO unik ini. Unik kerana setahu saya sampai sekarang tidak ada langsung panduan membuat untung dari saham IPO yang ada di kedai-kedai buku baik Bahasa Inggeris atau Bahasa Malaysia. Kalau ada yang tertanam sebagai bab-bab sampingan pun tidak sama cara penerangan langkah demi langkah siap dengan screenshot yang jelas seperti kursus ini. Apatah lagi ditambah dengan kumpulan sokongan FB agar anda tidak terkapai-kapai. Melalui grup FB inilah saya dapat tahu tentang satu saham yang bakal di senaraikan dengan harga tawaran 23 sen seunit sahaja. Bagi saya Tip 1st day opening price tip yang paling best untuk mendapat ROI yang tinggi. Jangan berlengah kerana tahun 2014 ini diramal sebagai tahun bakal meledak peluang-peluang IPO.

- En Sunthara Segar
Registered Financial Planner, Certificate in Islamic FP (Hijrah) Penulis Artikel dan Buku Bertema Kewangan Peribadi
website : suntharasegar
Disclaimer: Testimoni-testimoni yang dipamerkan adalah pengalaman pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza. Namun testimoni ini adalah asli.


KELEBIHAN EBOOK INI
  • Tidak perlu berhabis beribu ringgit untuk belajar mengenai saham IPO.
  • 4 kaedah permohonan saham IPO di BONGKAR!
  • Langkah demi langkah permohonan ditunjukkan dalam bentuk bergambar
  • TIPS berkesan membantu dalam permohonan saham IPO melalui MITI
  • Cara menyemak status permohonan saham IPO




Apakah antara kandungan isi Ebook ini?



Dan banyak lagi...


Saya dah Beli Ebook ini, jika ada pertanyaan boleh rujuk di mana?

Tidak perlu risau, saya juga ada menyediakan group support FACEBOOK iaitu

"Pakar IPO Anda" bernilai RM250

Dan paling menarik

Ianya PERCUMA! Untuk anda jika membeli ebook ini.




Paparan dalam group FB "Pakar Ipo Anda"








Berapa nilai Pakej Ebook ini?






Ebook Case Study Teknik IPOZ (Pakej B)


Apa yang ada dalam Case Study Teknik IPOZ ini?
  • Apa yang perlu di buat semasa penyenaraian saham IPO pada hari pertama penyenaraian
  • Bagaimana memaksimumkan KEUNTUNGAN saham IPO ini
  • Bagaimana mengurangkan kerugian dalam saham IPO ini


YA anda perlu membayar RM750 untuk mendapatkan semua ini! Itu lah nilai yang perlu di keluarkan untuk belajar semua ini dengan sokongan group support oleh saya.

Mungkin anda rasa mahal, dan rasa perlukan diskaun. Ok, saya kurangkan sedikit dan bagi diskaun sehingga 50% !


RM375



Mungkin ada yang terfikir untuk dapatkan dengan harga lebih murah


RM299



Baiklah saya akan kurangkan sehingga RM250!


Nak kurangkan lagi?..mungkin harini hari bertuah anda

RM200
Tawaran harga ini sudah tamat!

RM225
Tawaran harga ini sudah tamat!

RM235
Tawaran harga ini sudah tamat!

RM245
Tawaran harga ini sudah tamat!

Kini anda hanya perlu membayar RM210!









Semoga Anda Berjaya,


P.S. Ebook yang lengkap dengan pelbagai kaedah permohonan di kongsikan.
P.P.S. Dengan jumlah pelaburan yang sangat murah untuk mendapatkan EBOOK ini, anda boleh menjana keuntungan berlipat kali ganda.



Hak Cipta Terpelihara 2014 www.supersaham.com